Friends

Korting voor vrienden

Voor vrienden (die hierover rechtstreeks een WhatsApp-bericht hebben ontvangen) geldt een korting van 10% op alle arrangementen en losse verblijven bij B&B Goedenraad bij vooruit boeken. Minimaal 1 persoon uit de groep moet in bezit zijn van het WhatsApp-bericht over deze vriendenkorting. De korting wordt niet gegeven over de toeristenbelasting. Boeken kan rechtstreeks op de website https://www.goedenraad.nl/reserveren met kortingscode ‘friendsgertwim’.

Last-minute vriendenkorting

De last-minute vriendenkorting is van toepassing wanneer er 10 dagen voor de aankomstdatum nog geen reservering in de B&B staat. De last-minute vriendenkorting geldt alleen op losse verblijven en niet op all-in arrangementen. Minimaal 1 persoon uit de groep moet in het bezit zijn van het Whats-App-bericht over deze vriendenkorting.

De last-minute vriendenkorting wordt niet gegeven over de toeristenbelasting. Boeken kan rechtstreeks op de website https://www.goedenraad.nl/reserveren met kortingscode ‘lastminutefriends’.

Algemeen

B&B Goedenraad is alleen in z’n geheel te boeken voor kleine groepen van minimaal 6 en maximaal 9 personen met een minimum verblijf van 2 nachten. De reservering is inclusief dagelijks uitgebreid ontbijt en gebruik van alle faciliteiten van de B&B.
Het is mogelijk om een kleine 1-persoonskamer zonder badkamer bij te boeken voor een 10e persoon. Deze persoon zal dan gebruik moeten maken van een badkamer in de naastgelegen 2-persoonskamers.