Friends

Korting voor vrienden

Voor vrienden (die hierover rechtstreeks een WhatsApp-bericht hebben ontvangen) geldt een korting van 10% op alle arrangementen en losse verblijven bij B&B Goedenraad bij vooruit boeken. Minimaal 1 persoon uit de groep moet in bezit zijn van het WhatsApp-bericht over deze vriendenkorting. De korting wordt niet gegeven over de toeristenbelasting. Boeken kan rechtstreeks op de website https://www.goedenraad.nl/reserveren met kortingscode ‘friendsgertwim’.

Last-minute vriendenkorting

De last-minute vriendenkorting is van toepassing wanneer er 10 dagen voor de aankomstdatum nog geen reservering in de B&B staat. De last-minute vriendenkorting geldt alleen op losse verblijven en niet op all-in arrangementen. Minimaal 1 persoon uit de groep moet in het bezit zijn van het Whats-App-bericht over deze vriendenkorting.

Tijdelijk ook van toepassing voor alle boekingen tot en met aankomstdatum 18 februari 2023 zonder de restrictie ‘binnen 10 dagen voor aankomst’ (online boekbaar met de kortingscode)!

De last-minute vriendenkorting wordt niet gegeven over de toeristenbelasting. Boeken kan rechtstreeks op de website https://www.goedenraad.nl/reserveren met kortingscode ‘lastminutefriends’.

Algemeen

B&B Goedenraad is alleen in z’n geheel te boeken voor kleine groepen van minimaal 6 en maximaal 9 personen met een minimum verblijf van 2 nachten. De reservering is inclusief dagelijks uitgebreid ontbijt en gebruik van alle faciliteiten van de B&B.
Het is mogelijk om een kleine 1-persoonskamer zonder badkamer bij te boeken voor een 10e persoon. Deze persoon zal dan gebruik moeten maken van een badkamer in de naastgelegen 2-persoonskamers.