Groepsaccommodatie Zuid-Limburg

B&B Goedenraad is een kleinschalige groepsaccommodatie voor maximaal 9 personen gelegen in het rustige dorp Eys in Zuid-Limburg. B&B Goedenraad is een Bed and Breakfast die aleen in z’n geheel geboekt kan worden vanaf 6 personen en voor een minimum van twee nachten.

Dagelijks verzorgt het team van B&B Goedenraad een uitgebreid ontbijt en de gasten kunnen daarnaast gebruik maken van alle voorzieningen van de B&B. In de B&B is een gezellige lounge, een tv-kamer, eetkamer en keuken aanwezig. 

Bij mooi weer kan er gebruik worden gemaakt van het terras met verschilende zithoeken en een barbecue. Ook heeft de tuin een groot grasveld. Op eigen grond van de B&B liggen voldoende (gratis) parkeerplaatsen waar eventueel een elektrische auto kan worden opgeladen. Er is een grote afgesloten stalling voor fietsen en de mogelijkheid elektrische fietsen op te laten. Ook kunnen fietsen worden afgespoten en kan er onderhoud aan fietsen worden gedaan. De stalling heeft een sportdouche met kleedruimte voor bemodderde of bezwete sporters.

B&B Goedenraad telt 4 kamers met eigen badkamer. Er zijn drie 2-persoonskamers en er is een 3-persoonskamer. Daarnaast heeft de B&B nog een kleine 1-persoonskamer zonder badkamer voor een 10e persoon in gevallen dat de groepgrootte net niet toereikend is. Deze persoon dient gebruik te maken van de badkamer van een naastgelegen 2-persoonskamer. De extra kamer is te boeken tegen een gereduceerde meerprijs.

Het team van B&B Goedenraad kan op verzoek ook een lunch of diner verzorgen, maar de gasten mogen ook zelf van de keuken gebruik maken. Met partners kan er desgewenst ook een lunch of diner gecaterd worden.

In de directe omgeving van B&B Goedenraad is er veel te doen voor groepen. Het team van B&B Goedenraad helpt graag bij het uitstippelen van routes en het plannen van uitstapjes. Ook kunnen restaurantreserveringen worden gemaakt of huurfietsen worden klaargezet.

Op zoek naar meer Zuid-Limburg inspiratie? Bezoek de website van onze partner: Visit Zuid-Limburg.