Het was een tijdje stil!

Nieuwspagina aangepast
12 March 2018
Eindelijk is het parkeerterrein klaar!
5 November 2018

Door de grote drukte (eigenlijk wist ik ook niet goed hoe ik een post moest plaatsen!) heeft u een tijdlang niets van ons gehoord. In de tussentijd is er ontzettend veel gebeurd. Al onze kamers zijn klaar en op dit moment wordt er nog hard gewerkt aan de buitenboel. De parkeerplaatsen zijn ingericht en worden binnenkort bestraat. Ook wordt de “berg” begin oktober aangeplant, dus een heel ander, en zeker ook een beter, aanzicht. De afgelopen hebben wij al vele gasten mogen ontvangen en het was heerlijk om te horen hoe enthousiast iedereen was over onze B&B. Daar doen we het toch voor!

We hebben deze zomer ook vier fietsen gekocht die de gasten tegen een kleine vergoeding kunnen lenen. Het zijn fietsen met versnellingen, dus niet met trapondersteuning. Voor een fietstochtje in de buurt zijn ze prima te gebruiken. Wilt u verder weg, dan adviseren wij E-bikes te huren via ons.

De volgende post zal niet lang op zich laten wachten. Ik houd jullie op de hoogte  van al onze werkzaamheden en nieuwtjes!